Advocatenkantoor gespecialiseerd in

Verzekerings- en Aansprakelijkheidsrecht,

Personen en Familierecht. 

 

 

01.
RUIME KENNIS

Mr. H. Dontje draagt al 35 jaar zijn steentje bij aan het oplossen van uw juridisch geschil. Wij adviseren u ook over het juist voorkómen van juridische problemen. Bijvoorbeeld door in goed overleg met de andere partij voor een verstandige oplossing zonder procedure te kiezen. Of door een ondernemer te wijzen op mogelijke onduidelijkheden in een contract. Wij behartigen de belangen van zowel particuliere cliënten als ondernemers. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringsrecht,  aansprakelijkheidsrecht en algemene voorwaarden.

02.
TIJDIGE BEMIDDELING

Wij zien onze cliënten  graag in een eerder stadium voor juridisch advies. Het is namelijk echt niet nodig om te wachten tot het al een puinhoop is. Verzekeringsmaatschappijen pakken het vaak goed aan, laten tijdig uitzoeken of een schade ook echt te verhalen is. Werkgevers kunnen daar een voorbeeld aan nemen, bij niet functionerende werknemers bijvoorbeeld.

 

03.

FLEXIBILITEIT

Besprekingen met u zullen in principe op kantoor plaatsvinden. Maar als u het plezierige vindt om voor een andere locatie te kiezen, bijvoorbeeld omdat u minder mobiel bent, dan vormt dat geen enkel probleem. U kiest, wij komen naar u toe.

We hebben geen “van negen tot vijf” mentaliteit. Soms brengt uw werk met zich mee dat u overdag geen tijd kunt vrij maken voor een bespreking. Dan doen we dat in overleg in avonduren of desnoods het weekend.

Heeft u ergens problemen mee en u weet het antwoord niet?

 

Bel mij op en leg uw probleem uit wellicht kan ik u helpen.

Heeft u ergens problemen mee en u weet het antwoord niet?

Bel mij op en leg uw probleem uit wellicht kan ik u helpen.